ספירולינה – אנטיאוקסידנט בשם פיקוציאנין

ספירולינה – אנטיאוקסידנט בשם פיקוציאנין

ספירולינה – אנטיאוקסידנט בשם פיקוציאנין
פיקוציאנין הינו המרכיב המשפיע על צבעה של הספירולינה. הפיקוציאנין הוא אנטי מחמצן חזק ROS, הכולל עזרה במניעת חמצון של שומנים, חמצון זה בדרך כלל מזיק מאד לכלי הדם והלב.
בנוסף, הוא עוזר לפנות רעלים מהגוף והוא אנטידלקתי חזק.
לספירולינה יש זנים, הזן המומלץ ביותר בעיני הינו זן הפלטנסיס (A. platensis) המאושר למזון וכצבען מזון ע”י ה FDA האמריקאי (ארגון המזון והתרופות).
את הספירולינה הכי מומלץ לצרוך טרייה, אך מכיוון שהיא רגישה מאד, מקפיאים אותה. יש לשים שהספירולינה הקפואה אינה מדוללת במים. אלא מאה אחוז ספירולינה אורגנית קפואה.
אותה ניתן להוסיף לשייקים, אני אוהבת לאוכל אותה עם לימון.
השייק שאני אוהבת:
בננה
מנגו בעונה או תפוח
2 תמרים מסוג מג’הול
מיץ מתפוזים טריים
וכאשר חם תוספת של קרח
אופן ההכנה:
בבלנדר חזק טוחנים את כל המרכיבים כולל הספירולינה עד למרקם אחיד וחלק. שותים בהנאה. רצוי מיד.
לבריאות

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *